Indremedisinske utredninger

Indremedisin er et stort og omfattende fagfelt. Fagfeltet omfatter diagnostikk av både kronisk og akuttsyke dyr.

Klinisk erfaring, sammen med innhenting av informasjon fra pasienten ved hjelp av ulike typer billeddiagnostikk og laboratorieprøver er viktige elementer i denne jobben.

Problemområdene dette gjelder er infeksjonssykdommer, mage/tarmrelaterte sykdommer, hjerte-og lungesykdommer, nyreproblemer, hormonelle forstyrrelser og ikke minst hudsykdommer av alle slag.

Tidkrevende 

Utredning av slike tilstander er ofte litt tidkrevende, da vi arbeider metodisk etter en plan. Dette medfører ofte at vi ønsker å beholde pasienten ved klinikken noen timer og at dyret derfor leveres for oppstalling ved vår klinikk.

Vi jobber etter en plan basert på problemene som er observert, og setter deg som eier fortløpende inn i hva som er funnet og hva som er utelatt basert på undersøkelsene som er gjort.

Målet er å komme fram til en diagnose som er mest mulig riktig og komplett. Basert på denne, blir man i fellesskap enige om hvilke behandlingsalternativer som finnes, og hva vi gjør videre for å best hjelpe pasienten.

Vårt mål

Vårt mål er i alle tilfeller å holde deg som eier mest mulig oppdatert om undersøkelsen og hvilke valg vi har videre.

Jevnlige investeringer

Vi ved Dyreklinikken i Bamble, investerer jevnlig i nytt veterinærmedisinske utstyr, og personalet følger kurs innen ulike fagfelter i veterinærmedisinen. Dette sammen med vår brede erfaring gjør at vi kan tilby våre pasienter av det beste på markedet innen diagnostikk og behandling.

Kontakt oss

Dyreklinikken i Bamble er en spesialisert smådyrklinikk i moderne, store og lyse lokaler.

Ring oss på:
35 97 24 00

Kom innom:
Stokkevannveien 13
3960 - Stathelle
Se kart

Developed by Aplia - Designed by FolkebadetPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>