Om Dyreklinikken i Bamble

Dyreklinikken i Bamble er en spesialisert smådyrklinikk i moderne, store og lyse lokaler. Vi har det beste av medisinsk utstyr med både kompetanse og erfaring i bruk av dette. Vi som jobber ved klinikken, er et sammensatt team med god og bred faglig kompetanse. Det er et viktig mål for oss at både eier og kjæledyr føler seg godt ivaretatt, og at de får den hjelpen de trenger. 

De ytre rammene med utstyr og lokaler er ikke målet i seg selv, men kun et middel for å nå vårt egentlige mål; ”Besøket ved vår klinikk skal være en god og positiv opplevelse. Det faglige skal være av høy kvalitet og presisjon, til trygghet for både dyr og eier”. 

Hvor finner du Dyreklinikken i Bamble?

Beliggenheten er sentral, i søndre del av Grenland, ved E-18 på Rugtvedt/ Stathelle i Bamble. Klinikken ligger i nær avstand til både Skien/Porsgrunn, Larvik og Kragerø. Det er enkelt å finne oss; du tar av fra E-18 ved Lasses / Esso, og vi holder til i samme bygg som Europris. Det er gode parkeringsforhold rett på utsiden av klinikken.

Hva kan vi tilby på dyreklinikken? 

Ved klinikken kan vi tilby et bredt utvalg av veterinærtjenester, alt fra forebyggende behandlinger som for eksempel;

  • vaksiner
  • tannhelsearbeid
  • klo/ pelsstell
  • tyngre indremedisinske utredninger
  • vi utfører også et bredt spekter med kirurgiske inngrep.
  • Helthetsdiagnostikk, og kroniske smertetilstander er og fagområder vi arbeider mye med.  

Her hos oss er du velkommen med kjæledyret ditt, om det er hund, katt eller smågnagere, vi har også noe poliklinisk behandlinger av burfugl og tamhøns.

Butikken vår 

Vi vår butikk, kan vi tilby et stort utvalg av forskjellige typer fôr til hund og katt. Vi har både tørrfôr, våtfôr og frossentfôr. I butikken har vi også ulike pleieartikler, seler og bånd, leker og kosttilskudd. Kom innom oss for gode råd og tips, hvis du har spørsmål om fôring, kosttilskudd eller andre ting. 

Trygghet

Et besøk hos Dyreklinikken i Bamble skal god og positiv opplevelse med faglig trygghet for både dyr og eier.

Developed by Aplia - Designed by FolkebadetPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.

<<
Hide >>